Biografija

lada_pLada Perišić, Viši stručni terapeut

Lada Perišić je zvanje viši stručni fizioterapeut stekla na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Ima završene edukacije iz Bobath terapije (neurološka fizikalna rehaibitacija), ayurvedski tehničar, refleksoterapije, učitelj Bates metode (metoda prirodne prevencije vida) i Hallwick terapije (terapija plivanjem). Prije 7 godina susrela se sa Thailandskom masažom u Zagrebu te se nastavila školovati na Tajlandu i Laosu. Tajlandsku masažu smatra svojom vodiljom u radu te ju primjenjuje kako na prosječno zdravim ljudima tako i sa neurološkim reumatološkim bolesnicima, djeci i odraslima.
Radno iskustvo dobila je radeći u Hrvatskim rehabilitacijskim centrima – Bolnici za medicinsku rehabilitciju Varaždinske toplice, Udruzi Anđeli iz Splita, Kalosu – specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju na Korčuli te Krilima – Udruzi za terapijsko jahanje u Zagrebu. Sada djeluje preko Udruge Djeca sunca.

U svom radu spaja znanja iz konvencionalne fizikalne rehabilitacije te istočnjačkih tehnika i cilj joj je integracija najboljega iz obje sfere.

Predavač je iz Refleksoterapije pri Suvremenom učilištu u Splitu i Anatomije u Om yoga školi u Zagrebu te Thailandske masaže u Splitu i Zagrebu. Strast joj je grupni rad i poticanje osobnog potencijala i karizme svakog pojedinca iz grupe u kojoj podučava.

l_p_potpis2